Pitanja i Odgovori2023-03-18T22:46:01+01:00

Pitanja i Odgovori

TEHNIČKA PODRŠKA

Registracija i Prijava na sistem2023-04-02T10:31:24+02:00

U desnom gornjem uglu stranice, u glavnom izborniku se nalazi link ka stranici Moj Nalog.

Pojaviće se dve forme, leva za prijavu na sistem i desna za registraciju ukoliko nemate otvoren korisnički nalog.

Ukoliko već imate korisnički nalog na ovom web sajtu, u polje “Korisničko ime ili adresa e-pošte” unesite email adresu sa kojom ste se registrovali, a u polje “Lozinka” svoju lozinku za pristup svojim podacima i Profilu izvođača.

Da bi ste se registrovali potrebno je da unesete svoju validnu email adresu i lozinku koju ćete koristiti prilikom prijavljivanja na sistem.

Formular za prijavu izvođača2023-04-02T10:32:16+02:00

Na strani Moj Nalog klikom na link Formular pristupićete formi za unos podataka o izvođaču.

Obavezna polja su označena crvenom zvezdicom. Pratite uputstva za svako polje i odaberite ponuđene opcije ili dodajte novu ukoliko vaš izbor nije na listi. Npr. instrument ukulele se ne nalazi na listi instrumenata koje je moguće označiti, što veoma lako možete dodati klikom na znak “+” u desnom uglu tog polja.

Za kategorije i žanrove ne postoji mogućnost dodavanja novih, tako da možete odabrati jednu ili više ponuđenih opcija.

U polja koja sadrže link ka vašem profilu na nekoj društvenoj mreži i sl. unesite tačnu url adresu, osim u polje za embed Bandcamp pesme ili liste.

Bandcamp pesmu ili listu možete postaviti tako što ćete u polje Bandcamp Lista kopirati embed kod sa Bandcamp stranice, koji počinje kodom: <iframe style=…

Na kraju označite polje za prihvatanje uslova korišćenja i potvrdite na dugme Pošalji. Posle provere podataka od strane administratora sajta, vaš profil će biti objavljen.

Title

Idi na vrh